Calvijn en De Ruitenbeek winnaar schooldamtoernooi

17 nov

Op woensdagmiddag werd het Rabo- schooldamtoernooi gehouden in het damgebouw van D.E.S. – Lunteren. Door de vele aanmeldingen werd er gespeeld in twee fases. Van 13.00 – 15.00 begonnen de welpen van groep 5-6 met het toernooi. Hier werd al gauw duidelijk dat De Calvijnschool uit Ederveen een sterk viertal had wat de meeste wedstrijden ruim won. In de finale won het team van trainer Nico Valkenburg met 6-2 van de concurrent de Wegwijzer 2. Hieronder een foto van de felle strijd bij het kampioenschap.

Het kampioensviertal bestond uit de volgend spelers: Evert Huibers, Jari Stomphorst, Jari Haalboom en Ruben Haalboom

Hierna volgde het schooldamkampioenschap voor de groepen 7-8 Hiervoor hadden zich 12 viertallen aangemeld. Hier werden ook vier rondes gespeeld en ging de finale tussen De Ruitenbeek en De Bron 3. Beide teams maakte er een echte wedstrijd van en wilde allebei graag winnen. De wedstrijd eindigde in een 4-4 gelijkspel waardoor De Ruitenbeek kampioen werd van Lunteren.

Het winnende viertal en reserve waren: Romee Klop, Evert Jan Beulenkamp, Roan van Beek, Jan Achterstraat en Gerbert Beulenkamp

Damclub D.E.S. kan terugzien op een geslaagd schooldamtoernooi. Ook dank aan de sponsor Goed Vastgoed voor de sponsoring van het snoep van de suikertante. De firma Basalt regelde namens Marinus Willemsen weer een mooi frietkraam zodat de deelnemers nog een lekker patatje en snacks konden eten. Nieuwe jeugdleden zijn van harte welkom bij de jeugdafdeling van damclub D.E.S. We trainen en spelen competitie op vrijdagavond van 18.30 – 19.45

Ik wil vooral de jeugdleiders Bram – Johan , Wilma en de jeugdspelers Silas – Anton – Rens – Jarno-Joel – Geert- Jan – Lynn en Vera bedanken voor de hulp vanmiddag. Het was echt Door Eendracht Sterk.