Boekrecensie kampioensboek op de website www.alldraughts.com

5 aug

Na de presentatie van het kampioensboek ‘De leden van De Schuifeldam’ is het boek aangeboden aan een breder publiek en inmiddels is al een aantal mensen in bezit van het boek. Naast het krantenartikel, een bericht op de website Toernooibase, een post op het FMJD forum is er ook een eerste recensie verschenen (of, beter?: gemaakt). Voor later dit jaar staat er een recensie/bericht over het kampioensboek in Het Damspel op stapel!

Jasper Lemmen, mede-initiatiefnemer van de website www.alldraughts.com, is bereid gevonden om een recensie over het boek te maken en de recensie staat met damanimaties, foto’s en aanvullende analyse (!) inmiddels op de website Alldraughts. De website heeft een groot bereik, kent een internationaal publiek (klik rechtsboven ook eens op de Engelse vlag voor de ‘English language’) en is bijzonder actueel.

Wat opvalt aan de recensie is dat bepaalde fragmenten ‘telkens’ terugkomen (Schrooten – Klarenbeek, Timmer – Vredenburg; opvallend of niet, de wedstrijd tussen DES Lunteren en VBI 2 Huissen). Was er teveel aandacht voor in het boek en elders of springen deze fragmenten er echt uit?

Of u het boek al wel of niet in bezit heeft, de interesse voor de recensie zal er niet minder om zijn. En evenwel: het is de moeite waard om de website www.alldraughts.com te bezoeken met interessante partijfragmenten, nieuwsberichten en meer…!

Schermafbeelding 01

Schermafbeelding 03

Schermafbeelding 02