Uitnodiging KvG Junioren en Aspiranten

13 dec

Beste damliefhebbers,

Hierbij ontvangt u de uitnodiging voor het persoonlijk kampioenschap voor junioren en aspiranten. Ik verzoek u deze uitnodiging te laten landen bij de junioren, aspiranten en jeugdleiders van uw damclub of damvereniging. Aan het kampioenschap voor junioren kunnen jeugdleden van de Gelderse dambond deelnemen die zijn geboren in 1994 of later. Aan het kampioenschap voor aspiranten kunnen jeugdleden van de Gelderse dambond deelnemen die zijn geboren in 1997 of later.

Dit jaar zal dit kampioenschap georganiseerd worden door de damverenigingen DES Lunteren en WSDV Wageningen in samenwerking met de Gelderse Dambond. Het kampioenschap zal gehouden worden in de kerstvakantie. Het toernooi voor de aspiranten vindt plaats op vrijdag 28 en zaterdag 29 december. Het toernooi voor de junioren wordt op één dag georganiseerd, namelijk op vrijdag 28 december.

Vrijdag 28-12 – Aspiranten & Junioren
clubgebouw van DES Lunteren ‘De Schuifeldam’, Bisschopweg 104a te Lunteren
Zaterdag 29-12 – Aspiranten
clubgebouw van WSDV Wageningen: clubgebouw ‘De Doorbraak’, Grintweg 324a te Wageningen

Er wordt gespeeld volgens het zogenaamde Fischer-systeem. Het speeltempo wordt definitief vastgesteld nadat het aantal deelnemers bekend is. Afgelopen jaar bedroeg het speeltempo 30 minuten + 15 seconden per zet. Dit jaar beginnen de eerste wedstrijden op de dag om 9:30 uur en eindigen de laatste wedstrijden uiterlijk om 17:00 uur. Het inschrijfgeld bedraagt € 5,00 per deelnemer.

Er wordt in dit kampioenschap gespeeld om de prestigieuze titel ‘Kampioen van Gelderland’. Daarnaast verdienen de nummers 1 t/m 3 van het kampioenschap het recht om deel te nemen namens Gelderland aan de nationale jeugddamdag. Maar ook niet onbelangrijk: dit kampioenschap is natuurlijk een ideale voorbereiding op de later te spelen halve finales van Nederland.

Inschrijving kan schriftelijk of via e-mail tot uiterlijk vrijdag 21 december bij Ralf Richters (zie adresgegevens bovenaan de uitnodiging, bij voorkeur per e-mail). Bij de inschrijving gaarne vermelden: voornaam, achternaam, volledig adres, telefoonnummer, geboortedatum, e-mailadres en de vereniging(en). Na de inschrijvingsperiode ontvangt iedere deelnemer via de e-mail het programma.

Met vriendelijke groet,
Ralf Richters
Jeugdleider Gelderse Dambond

One Reply to “Uitnodiging KvG Junioren en Aspiranten”

  1. 18 deelnemers met o,a Tom Knapen, Stijn Overeem, Peter Pastekamp en Bram Cysouw namens D.E.S.
    het damtoernooi begint vrijdag om 9,30 – 16.00 uur in Lunteren
    de tweede dag is Wageningen het strijdtoneel.
    kom gerust even langs om te kijken,
    namens Jan – Jaap – Arjen,

Gesloten voor reacties.