Slotavond van de damschool in Bennekom

14 mei

Beste ouders, dammers en bestuurders,

Komen jullie allemaal naar de slotavond van onze damschool op 8 juni in Bennekom? We hebben een mooi programma! We komen samen in “De Commanderij”, Commandeursweg 44, 6721 ZM Bennekom. En Johan Krajenbrink geeft zijn presentatie over “De schoonheid van het dammen”!

Die presentatie van Johan is speciaal voor niet-dammers. Johan zal op een spannende manier vertellen over waarom hij het dammen zo mooi vindt. Dan begrijpt U daarna ook beter de dammende jongens en meisjes… U wilt toch bij de diploma-uitreiking zijn, dus dan komt U vast wel ietsje eerder. Johan begint met zijn presentatie om 18.45 uur en het duurt tot ongeveer 20.00 uur. (U kunt ook wel wat later komen en toch nog meedoen en mee luisteren!). Daarna zal hij simultaan spelen, ook tegen deelnemers die al klaar zijn met hun damtoets.

Het zou fijn zijn als U zich zou willen opgeven via e.ton@hetnet.nl, zodat wij weten op hoeveel mensen wij kunnen rekenen. Wij verwachten natuurlijk ouders, maar oma’s, opa’s, zusjes en broertjes zijn ook van harte welkom.

Wat doen we verder op de slotavond op 8 juni?

PROGRAMMA
18.30-20.30 Toets voor de leerlingen van de DZWV.
18.45-20.00 Johan Krajenbrink, presentatie over “De schoonheid van het dammen”.
20.00-21.00 Simultaan door Johan Krajenbrink: voor iedereen.
21.00-21.45 Diploma-uitreiking en nabeschouwing door de trainers van de damschool.

We zien U vast op de slotavond van de damschool in Bennekom op 8 juni.

Met vriendelijke groeten,
Johan Krajenbrink,
namens de gehele DZWV.