Damschool DZWV gaat weer beginnen

15 sep

De succesvolle damschool DZWV gaat weer beginnen. We hebben weer een groep in Wageningen en ook weer een groep in Lunteren. We trainen 16 keer op de vrijdagavond in Lunteren van 18.30 uur tot 21.00 uur. We trainen in het bekende clubgebouw van Lunteren. We hebben ook weer de slotavond van alle groepen samen in Bennekom op 19 juni 2014.

Wat gaan we allemaal doen:
• De trainer volgt jullie partijen en jullie toernooien.
• De trainer heeft veel eigen trainingsmateriaal voor een training met variatie.
• We trainen uit de KNDB-map, neem die altijd mee als er damschool is.
• Een KNDB-toets halverwege het seizoen.
• Een KNDB-toets op de slotavond in Bennekom.
• “Na-de-pauze-item” door steeds iemand anders van de groep: Wat wil jij laten zien?
• En nog heel veel meer… Tips zijn altijd welkom.

Door trainen word je beter en boek je succes. Door trainen zie je ook waarom dammen zo mooi is.

De DZWV heeft goede en ervaren en gediplomeerde trainers. Alex Mathijsen is al lang een centrale-trainer van de KNDB en coach bij toernooien in het buitenland. Johan Krajenbrink is technisch directeur KNDB, verantwoordelijk voor topsport en talentontwikkeling. Hij geeft ook al veel jaren veel trainingen aan talenten en groepen. Matthias de Kruijf is één van de jongste trainers van ons land en zeer gemotiveerd. Hij ontwikkelt zich zeer snel en de DZWV is blij dat hij er bij is. Ester van Muijen viel vorig jaar al in voor Nina Hoekman. Ook zij is voor de KNDB actief als coach in allerlei verre buitenlanden. Nieuw dit seizoen is talentcoach van de KNDB Rik Keurentjes. Hij zal in Wageningen twee keer training geven.

De training is in het clubgebouw van Lunteren. De Schuifeldam, Bisschopweg 104a, 06-22130773. De training is van 18.30 uur – 21.00 uur. Je bent altijd welkom. Een 1ste proeftraining is gratis.