De Bron 3 winnaar halve finale schooldammen in Huissen

4 feb

Het schooldamteam van De Bron 3 heeft voor een daverende verrassing gezorgd bij de halve finale van Gelderland voor de groepen 7-8 in Huissen De nummer twee uit Lunteren won maar liefst 5 wedstrijden met de cijfers 6-2. Er werd slechts één keer gelijkgespeeld waardoor ze met een mooie score van 11 punten kampioen werden. De Ruitenbeekschool deed vandaag ook goed mee en werd fraai derde met een score van 7 punten. Beide scholen mogen nu meedoen aan de Gelderse finale die op 11 maart wordt gehouden.

In Lunteren werd een halve finale voor de welpen gehouden. De winnaar werd hier De Triangel uit Ede met een score van 11 punten. De nummer twee was het viertal van De Calvijn uit Ederveen. Hier was ook een Lunters succes voor De Ruitenbeek die netjes derde werd met 7 punten. De Bron 1 eindigde zesde met 6 punten en mag hierdoor ook meedoen aan de Gelderse finale voor welpen teams.

De twee scholen uit Lunteren tegen elkaar.

De jeugdafdeling van D.E.S. heeft momenteel 20 pupillen en welpen en je ziet dat de prestaties nu komen omdat er zo goed wordt geoefend door de jeugdspelers die op de damclub zitten. De jeugdleiders zijn super trots op deze mooie resultaten van jullie bij het schooldammen.

3 Replies to “De Bron 3 winnaar halve finale schooldammen in Huissen

Gesloten voor reacties.