Afsluiting damseizoen

22 jun

Afgelopen dinsdag is er met een gezellige avond het damseizoen voor de jeugd afgesloten. We aten met z’n allen patat ( gesponsord door Ton ’s blokhut) , hierbij de lekkere worstjes en een ijsje toe. Hierna nog even dammen en hierna de prijsuitreiking met voor iedereen een mooie beker. ook kregen alle jeugdleden een mooi diploma voor het behalen van het v.d. Wal diploma. Hieronder de foto’s en de eindstand van de jeugdcompetitie.

Eindstand Pupillen  2022-2023
 
1. Evert- Jan Beulenkamp  11-22
2. David Mekke         11-17
3. Gerbert Beulenkamp  11-15
 
4. Roan van Beek
5. Rens van Beek
6. Thijs Veldhuizen
 
7. Lidia Ploeg
8. Vera Willemsen
9. Mariska Groeneveld
10.Jaylee Druijff
 
 
Eindstand welpen:
1. Ruben Mekke      20-38
2. Julian v.t. Goor 20-36
3. Evert Huibers    15-20
 
4. Berdine Huibers
5. David van Beek
6. Robin Hooijer
 
7. Antony Hooijer
8. Jasper Willemsen
9. Sietse van Veldhuizen
 
10.Bente Bos
11.Robert Kieft
12.Caleb van Roekel

We kunnen terugkijken op een mooie damseizoen en gaan begin september weer met volle moed van start. Op de eerste clubavond vrijdag 1 september zal het team MT gelijk een damclinic verzorgen van 18.30 – 20.30

Damschool:

Op de afsluitingsavond van de damschool in Bennekom hebben vier dammers van D.E.S. met succes examen gedaan. Levien Cysouw voor Roozenburg -wit Geert-Jan van de Mel Sijbrands – zwart en Anton Huibers voor Sijbrands zwart. Evert Huibers behaald twee diploma’s voor Wiersma wit en zwart

Ook werd en nog een dampresentatie gehouden en een damsimultaan door Henk Klarenbeek gegeven. We hopen dat het nieuwe seizoen een aantal kinderen van de damclub mee gaan doen met de damschool.

Op de foto de damtalenten van D.E.S.

ik wil iedereen ( vooral de ouders) bedanken voor hun rijden, begeleiden, supporting van de jeugd het afgelopen seizoen. We hebben nu ruim 22 jeugdleden en zijn hier ontzettend trots op.

Namens Jaap en de jeugdleiders Johan en Bram.