DES-spelers actief op jeugd-NK’s

29 jun

In de zomervakantie die aanstaande is, het weer begint er inmiddels aardig op te lijken!, zijn de DES-talenten Harmjan Lammers en Arwin Lammers actief op respectievelijk het Nederlands Kampioenschap junioren en het Nederlands Kampioenschap aspiranten.

Beide talenten plaatsten zich in de meivakantie overtuigend voor deze NK’s. Harmjan deed dat door een overtuigende eerste plaats in de halve finale in Lent en Arwin met een uitstekende tweede plaats in de halve finale in Dedemsvaart. Voor Harmjan is het NK Junioren niet nieuw, vorig jaar eindigde hij in de middenmoot. Dit jaar gaat hij voor een plek in de top van het klassement. Voor Arwin is het NK Aspiranten wel nieuw en hij kan onbevangen de strijd aangaan met de aspirantentop van Nederland. We wensen beide broers uiteraard heel veel succes.

Het NK Junioren zal plaatsvinden in Westerhaar, van 9 tot 17 juli. Klik hier voor het programmaboekje.
Het NK Aspiranten zal plaatsvinden in Culemborg, van 9 tot 17 juli. Klik hier voor het programmaboekje. 

Wie verblijdt deze clubgenoten met een bezoekje, terwijl ze voor de punten zitten te knokken?

3 Replies to “DES-spelers actief op jeugd-NK’s

  1. Mijn eerste ronde won ik verrassend van Casper Remeijer. Mijn stand was de hele partij iets minder, maar hij gebruikte teveel tijd en moest toen sneller gaan zetten en toen ging die de fout in. Dus een onverwachte voor mij eerste ronde!

  2. Ik heb 2 keer gelijk gespeeld.
    Tegen Rutger Oskam en Gerben

    ik dacht bij allebei wel iets voordeliger te staan, maar dat viel dus tegen.

Gesloten voor reacties.