Dennis naar NK

11 apr

Dennis Bos heeft een uitstekende prestatie geleverd door in de halve finale voor het NK pupillen tweede te woorden en zich zo te plaatsten voor het Nederlands kampioenschap. Eerste werd de sterke Martijn van IJzendoorn, derde werd Mark Looman.

Dennis heeft goed gepresteerd bij de halve finale voor de pupillen in Culemborg. Hij stond na dag 1 al 2e met 6 punten uit 4 wedstrijden door de 1e ronde remise te spelen tegen Lisa Aleven, de 2e ronde te winnen van Reinier van Loon, de 3e ronde te winnen van Stijn Overeem en 4e ronde remise te spelen tegen Nick van Weij. Op dat moment stond de latere kampioen Martijn van IJzendoorn al eerste. Dag 2 verloor hij de eerste ronde van Martijn van IJzendoorn maar herstelde zich goed door twee keer achter elkaar te winnen van Jeffrey Janssen en Niels v.d. Kroef. Hierdoor werd hij met de mooie score van 10 punten uit 7 wedstrijden 2e en mag hij naar de finale in Huissen.

5 Replies to “Dennis naar NK

 1. Dennis for president

  Knappe prestatie Dennis.

  Nog even oefenen met je broers en vader en dan komt het goed.

 2. Dennis kan niet meedoen, de KNDB heeft dit kampioenschap op schooldagen gepland en Dennis kan geen vrij krijgen van school… We hebben P. Visser en J. Linsen al gebeld maar ze (willen) kunnen niets regelen. Heel jammer dus.

 3. wilma vindt dat het maar een kinderachtige school is.
  dit gaat wel om het kampioenschap van nederland.
  zal ik eens ff bellen naar de school?
  zal ik het ze eens goed vertellen.hahahahahaha.
  maar je hebt het geweldig gedaan hoor dennis.
  gefeliciteerd.
  gr wilma

Gesloten voor reacties.